Οι APOCALYPTICA κάνουν πρεμιέρα στο νέο τους τραγούδι, “Live or die (featuring SABATON’s Joakim Brodén)”

οι πολύ-πλατινένιοιcello-rockers, APOCALYPTICA, κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι και videoclip για το “Liveordie (featuring Joakim Brodén)” (Silver Lining Music). Το τραγούδι, το οποίο υπερηφανεύεται ότι είναι ένας από τους πιο δυναμικούς συνδυασμούς στο heavymetal – η συναρπαστική μουσική των APOCALYPTICA και τα εμβληματικά φωνητικά του Joakim Brodén των SABATON- είναι μία κραυγή για τη βεβήλωση του πλανήτη μας. Το “Liveordie” το έγραψαν οι APOCALYPTICA και ηχογραφήθηκε στη Φιλανδία σε παραγωγή του γκρουπ και του MartinHansen (SCORPIONS). Το videoclip γυρίστηκε στο Βερολίνο στις 25 Ιανουαρίου και τη σκηνοθεσία του ανέλαβε ο VilleJuurikkala. Το τραγούδι, μπορείτε να τα βρείτε σε ψηφιακή μορφή στο http://hyperurl.co/ApoLiveOrDie.

Οι APOCALYPTICA και οι SABATON, έχουν μία καινούργια αλλά αξιοσημείωτη ιστορία συνεργασίας. Πολύ πρόσφατα, τα δύο συγκροτήματα ηχογράφησαν μία εκδοχή του τραγουδιού των SABATONAngelscalling”, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019, με τη συνοδεία ενός videoclip. Επιπλέον, οι APOCALYPTICA ήταν specialguests στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των SABATON, που πέρασε από 15 χώρες και κάθε βράδυ συνόδευαν τους SABATON σε έξι τραγούδια.

Για να υποστηρίξουν την instrumental κυκλοφορία τους, “Cell-0” (SilverLiningMusic), οι τσελίστες EiccaToppinen, PerttuKivilaakso, PaavoLötjönen και ο ντράμερ που αποτελούν τους APOCALYPTICA, θα ξεκινήσουν το πρώτο μέρος της Αμερικάνικης περιοδείας τους, στις 3 Μαΐου, στο Orlando της Florida, έχοντας μαζί τους LACUNACOIL. Στην Ευρώπη, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην “Apocalyepic” περιοδεία, με τους EPICA, σε μία coheadlining περιοδεία που θα γίνει φέτος το φθινόπωρο, με τους progsters, WHEEL, να ανοίγουν τις συναυλίες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here