Γ. Ζουγανέλης – Ελ. Δήμου
Δ. Τσακνής – Λ. Παπαδόπουλος
στο Μύλος Αποθήκη, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Όπως παλιά…

Μαζί τους η Ιωάννα Καβρουλάκη.

H Μουσική παράσταση που χαρακτηρίστηκε σαν την «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» από κοινό και κριτικούς, μετά την επιτυχία που γνώρισε στην Αθήνα ξεκινά μια σειρά παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Δήμου, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Διονύσης Τσακνής παρόλο που μέχρι τώρα οι διαδρομές τους υπήρξαν παράλληλες, ήρθε η ώρα να συναντηθούν και να βρεθούν για πρώτη φόρα, φέτος, όλοι μαζί στην ίδια σκηνή. Ένα ολοκαίνουριο «ξεκίνημα» …όπως παλιά! Μία μοναδική συγκυρία, που επαναφέρει στην μνήμη όλων μας εικόνες και εμπειρίες μιας πραγματικά κοινή μουσικής πορείας.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη, στη μουσική σκηνή του Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος, «Αποθήκη».

Ανάμεσα σε γέλια, αναμνήσεις, θύμησες και ατάκες μοναδικές, ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις!

Ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα και όλα!

Πρόκειται για μια συνεργασία επί της ουσίας!

Μέσα σε μια παρέα όπου ο καθένας αποδέχεται τον άλλο για την διαφορετικότητά του, με τραγούδια διασκεδαστικά αλλά και που κεντρίζουν τη σκέψη, με πολλές κοινές στιγμές επί σκηνής, τα ωραία τραγούδια και το χιούμορ είναι τα βασικά συστατικά.

Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τις μουσική τους και τις διαχρονικές τους επιτυχίες…

« Ζουγανέλης, Παπαδόπουλος, Δήμου, Τσακνής – συνυπάρχουν μέσα από τη διαφορετικότητά τους »

Όταν οι μουσικές φιλίες και συγγένειες ενώνονται σε ένα δημιουργικό και -κάπως- εναλλακτικό πρόγραμμα, η μουσική αποκτά ουσία. Οι γνωστές μελωδίες που αγαπήσαμε κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν και σε ένα γλυκό κλίμα οικειότητας να έρθουν κοντά, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν!

Στην μοναδική παράσταση συμμετέχει η Ιωάννα Καβρουλάκη, με τη μοναδική της χροιά και ταπεραμέντο τα οποία δένουν αρμονικά με τους τέσσερις μοναδικούς κι αγαπημένους πρεσβευτές της μουσικής παράστασης!

Την όμορφη αυτή παρέα πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί:

Βαγγέλης Κοτζάμπασης: Τύμπανα
Άκης Αμπράζης: Μπάσο
Δημήτρης Καρασούλος: Κιθάρες
Δήμήτρης Μπέλος: Ενορχηστρώσεις – πλήκτρα
Γιάννης Πουρνάρας: Μπουζούκι
Μαρίνα Τσοκάνη: Πλήκτρα

ΜΥΛΟΣ «ΑΠΟΘΗΚΗ»

Ανδρέου Γεωργίου 56, Περιοχή Σφαγεία
Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μύλος¨

Πληροφορίες & Κρατήσεις : 6936 44 55 33 | 2310 551 836 & 6907 561 541

Προσέλευση: 21:30
Έναρξη παράστασης: 22:30
«ΜΥΛΟΣ – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ»

…γιατί τελικά
οι παρέες είναι εκείνες
που γράφουν ιστορία !

 Γενική Είσοδος (συμπεριλαμβάνεται 1 ποτό για θέση στο bar) – 15,00 €

o Τιμή Φιάλης (4 άτομα):

Επίπεδο Α’ 80.00 € | Επίπεδο Β’ 70:00 € | Επίπεδο Γ’ 60:00 €

  • Η αγορά του εισιτηρίου κατά την προπώληση του δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου.
    Για την ολοκλήρωση της κράτησής σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό στα 6936 44 55 33, 2310 551 836 ή 6907 561 541.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here