Ο Θοδωρής Φέρρης από 25 Ιανουαρίου στο «Barbarella Live Party»
Ο επιτυχημένος ερμηνευτής που έγινε «talk of the town» στην Αθήνα… έρχεται Θεσσαλονίκη!
Μαζί του ο Γιώργος Λιβάνης!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του, έρχεται στο «Barbarella Live Party» και, μετά τις αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις για σχεδόν πέντε μήνες στην Αθήνα, βάζει τη δική του μουσική «σφραγίδα» και στη Θεσσαλονίκη!

Με τις προσωπικές μεγάλες επιτυχίες του, όπως το πρόσφατο «Ζήσε Τη Στιγμή» και το remake του hit «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και φιγουράρουν στα ραδιοφωνικά charts αλλά και τις δυνατές ερμηνείες του, ο Θοδωρής Φέρρης θα χαρίσει στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμέςκάθε Σάββατο και Κυριακή!

Μαζί του ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο με τα τραγούδια του, όπως το πιο πρόσφατο «Έλα Απόψε», όσο και με την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού!

Την δική τους ξεχωριστή «πινελιά» στο άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα βάζουν η Κατερίνα Λιόλιου, ο Χρήστος Ζώτος και η Ilenia Williams

Η «φρέσκια» και δυναμική σύμπραξη έρχεται στο «Barbarella Live Party», έχοντας τα διαπιστευτήρια της επιτυχίας!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μονόδρομο και κάνει check in στο «Barbarella Live Party»!

2020 PANIK PLATINUM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here